Mięso najlepiej ugotować w wywarze z warzyw CZYLI TAK ZWANYM ROSOLE:)
Potem je podrzeć na kawałki jeśli jest dobrze ugotowane powinno samo ładnie odchodzić.
Następnie gotujemy ryż, który później można zalać, zagotować tym wywarem, który nam został z mięsa.
na rozgrzanej patelni i na oliwce z oliwek podsmażamy zieloną paprykę w kostce z cebulką, która jest pokrojona w plastry. Po tym podgrzewamy kukurydzę z puszki w garnuszku żeby była ciepła oraz czarną fasolę i siekamy pomidory w kostkę i cebulkę. Kroimy również sałatę lodową w paski i na tarce ucieramy ser żółty. I prawie najważniejsze obieramy awokado wyjmujemy pestkę i wkładamy do blendera do tego możemy dodać tabasco słodką paprykę i ostrą sól i pieprz i wszystko miksujemy:) Kiedy wszystko mamy przygotowane podgrzewamy lekko placka kukurydzianego albo nakładamy wszystko na podłużną miskę w takiej kolejności; najpierw ryż potem mięso następnie możecie polać sobie tabasco na to idzie papryka z cebulą, kukurydza, czarna fasola następnie pomidorki z cebulą guacamole ser żółty kwaśna śmietana i na koniec sałata lodowa:) PYCHOTA! SMACZNEGO:)
NAPRAWDĘ PYCHA:)
smaczne widać
ReplyDeletepycha!!!
ReplyDeletePokazałam filmik mojemu chłopakowi, powiedział stany i te ich porcje, ja tam chce z powrotem ( był na tygodniowych szkoleniach z firmy i zajadał się dzień w dzień sushi, cezar salad i oczywiście jakimiś gigantycznymi hamburgerami- hehehe) powiedział, że tam jedzenie jest przepyszne, ale zawsze później spalał jego gigantyczną kaloryczność na siłowni przez godzinę. Pozdrowionka
Wow Ale z ciebie śliczna kobieta!
ReplyDelete